2651020930 Σπύρου Λάμπρου 65, Ιωάννινα dskoukos@gmail.com
 
 
 
 
ΚΟΥΚΟΣ ΗΛΙΑΣ
Σχολή οδηγών Ιωάννινα


Η σχολή οδηγών Κούκος ιδρύθηκε το 2012 και βρίσκεται στο κέντρο των Ιωαννίνων, Σπύρου Λάμπρου 65,προσφέροντας τις υπηρεσίες της στην εκμάθηση οδήγησης για όλους τους τύπους οχημάτων (Διπλώματα Αυτοκινήτου, Μοτοσυκλέτας, Επαγγελματικά Διπλώματα Κατηγοριών - Γ΄- Δ΄- Ε΄), με το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της. Αρχή μας είναι να παρέχουμε άμεσα χωρίς κόπο και πάντα με ασφάλεια και προσιτές, για την εποχή που διανύουμε τιμές, το δίπλωμα οδήγησης που επιθυμείτε, καθοδηγώντας σας σε κάθε στάδιο της συνεργασίας μας, (συλλογή δικαιολογητικών, θεωρητικά μαθήματα, πρακτική εξάσκηση, εξετάσεις.
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
     
     
     
  ΜΕ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΜΕΣΑ

Στη Σχολή λειτουργεί Κέντρο Θεωρητικής Εκπαίδευσης αλλά και καταξιωμένο Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης (Π.Ε.Ι) με σύγχρονα μέσα παρακολούθησης. Επίσης παρέχουμε Ασφαλιστικές καλύψεις για όλων των ειδών οχήματα και Διεκπεραιώσεις όπως Μεταβιβάσεις , Ανανεώσεις Διπλωμάτων , Άδειας Οδικού Μεταφορέα κ.α. . Στόχος μας είναι η πληρέστερη και άρτια εκπαίδευση των Υποψηφίων Οδηγών με σκοπό την όσο το δυνατόν  ομαλότερη ένταξή  τους στο οδικό περιβάλλον. 
 
     
 
 
 
 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για το δίπλωμα που θέλετε να αποκτήσετε, οποιαδήποτε διεκπεραίωση ή για την ασφάλιση των οχημάτων σας.
 
     
     
    2651020930- 6934997219