2651020930 Σπύρου Λάμπρου 65, Ιωάννινα dskoukos@gmail.com
 
 
 
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΚΟΥΚΟΣ ΗΛΙΑΣ | Σχολή οδηγών Ιωάννινα

Η σχολή οδηγών Κούκος προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών που καλύπτει την εκμάθηση οδήγησης για όλους τους τύπους οχημάτων, από αυτοκίνητα μέχρι επαγγελματικά δίπλωματα κατηγοριών Γ΄- Δ΄- Ε΄.

Με εξειδικευμένο προσωπικό και άρτια οργανωμένη διαδικασία, παρέχουν υπηρεσίες που καλύπτουν όλα τα στάδια από τη συλλογή δικαιολογητικών έως και τις εξετάσεις.

 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ

Η σχολή οδηγών Κούκος προσφέρει πλήρη και εξειδικευμένη εκπαίδευση για την απόκτηση διπλωμάτων οδήγησης για όλα τα είδη οχημάτων, επιδιώκοντας την ολοκληρωμένη προετοιμασία των υποψηφίων οδηγών για την ασφαλή και επιτυχημένη τους συμμετοχή στο οδικό περιβάλλον.

 
     
 
Δίπλωμα Αυτοκινήτου
Η σχολή οδηγών Κούκος προσφέρει πλήρη εκπαίδευση για την απόκτηση διπλώματος οδήγησης αυτοκινήτου, εξασφαλίζοντας όχι μόνο την απαιτούμενη γνώση αλλά και την ασφαλή ενσωμάτωση στο οδικό δίκτυο.
 
     
     
 
Δίπλωμα για Μηχανάκι
Η σχολή προσφέρει ολοκληρωμένη εκπαίδευση για την απόκτηση διπλώματος οδήγησης μηχανής, επικεντρώνοντας στην ασφαλή οδήγηση και την κατανόηση των ιδιαιτεροτήτων του μοτοκυκλιστικού κόσμου.
 
     
 
 
 
 
     
 
Δίπλωμα Φορτηγού
Η σχολή προσφέρει εξειδικευμένη εκπαίδευση για την απόκτηση διπλώματος οδήγησης φορτηγού, επιδιώκοντας την ολοκληρωμένη προετοιμασία των οδηγών για την ασφαλή και επαγγελματική τους συμμετοχή στον τομέα.
 
     
     
 
Δίπλωμα Λεωφορείου
Η σχολή οδηγών Κούκος προσφέρει πλήρη εκπαίδευση και εξειδίκευση για την απόκτηση διπλώματος οδήγησης λεωφορείου. Εστιάζουμε στην πλήρη κατανόηση των ειδικών χαρακτηριστικών και την ασφαλή λειτουργία αυτών των οχημάτων για την μεταφορά επιβατών.
 
     
     
 
Δίπλωμα Νταλίκας
 σχολή παρέχει εξειδικευμένη εκπαίδευση για την απόκτηση διπλώματος οδήγησης νταλίκας, εστιάζοντας στις εξελίξεις και τις απαιτήσεις της βιομηχανίας μεταφορών, προετοιμάζοντας τους οδηγούς για την ασφαλή και αποτελεσματική τους συμμετοχή σε αυτόν τον τομέα.
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Επωφεληθείτε από τις
ολοκληρωμένες υπηρεσίες που παρέχουμε!

Η σχολή οδηγών Κούκος προσφέρει ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών που καλύπτουν κάθε ανάγκη στον χώρο της οδήγησης. Από μεταβιβάσεις και ανανεώσεις διπλωμάτων μέχρι άδειες οδικού μεταφορέα, παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για τους οδηγούς όλων των κατηγοριών οχημάτων.

Μέσω θεωρητικών μαθημάτων οδήγησης και σεμιναρίων Π.Ε.Ι, διαμορφώνουμε ένα πλήρες εκπαιδευτικό περιβάλλον για την προετοιμασία και τη βελτίωση των ικανοτήτων των οδηγών.

Με πρακτικά μαθήματα οδήγησης και αναθεωρήσεις διπλωμάτων, επιδιώκουμε την άρτια προετοιμασία και την ασφαλή συμμετοχή τους στο οδικό περιβάλλον.

Επιπλέον, αναλαμβάνουμε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες, όπως απώλεια και αντικατάσταση διπλωμάτων και αλλαγές πινακίδων, προσφέροντας ολοκληρωμένη υποστήριξη στους εκπαιδευόμενους οδηγούς μας.

 
 
 
 
 
ΛΟΙΠΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ:
  Μεταβιβάσεις 
  Ανανεώσεις Διπλωμάτων 
  Άδειας Οδικού Μεταφορέα 
  Θεωρητικά Μαθήματα Οδήγησης
  Σεμινάρια Π.Ε.Ι
  Πρακτικά Μαθήματα Οδήγησης
  Αναθεώρηση Διπλώματος
  Απώλεια Διπλώματος
  Αντικατάσταση Διπλώματος
  Αλλαγή Πινακίδων
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για το δίπλωμα που θέλετε να αποκτήσετε, οποιαδήποτε διεκπεραίωση ή για την ασφάλιση των οχημάτων σας.    
 
     
     
    2651020930 - 6934997219